Wake Up, Time To Die RSS

AsK | CoNtAcT

F L I C K r

-| oVeRvIeW |-

-| Last.FM |-

Follow buca_org on Twitter

Black
then
white are
all I see
in my infancy
red and yellow then came to be
reaching out to me
lets me see
there is
so
much
more and
beckons me
to look through to these
infinite possibilities
As below, so above and beyond, I imagine
drawn outside the lines of reason
Push the envelope
Watch it bend

Archive

Sep
2nd
Tue
permalink

Just saw This Will Destroy You in Glasgow @ Mono.

Superb. Very enjoyable gig. (Support by Limbic System and then Thought Forms)

Also, bassist is totally channelling Tobias Funke.

Oh, and bill bailey was there. No evident Dave Syndrome though.

permalink

(Source: tylertorres)

Aug
29th
Fri
permalink
permalink
Aug
28th
Thu
permalink
Hahaha

Hahaha

(Source: lmvdr)

permalink
architectre:

Louis I Kahn - Jatiyo Sangshad Bhaban

architectre:

Louis I Kahn - Jatiyo Sangshad Bhaban

permalink
permalink

(Source: bassiumortis, via cometsofdoom)

permalink
permalink
arquilatria:

Pabellón alemán, Exposición Universal de Barcelona, 1929 Mies van der Rohe

arquilatria:

Pabellón alemán, Exposición Universal de Barcelona, 1929
Mies van der Rohe

(via wayofthesamvrai)

permalink

cjwho:

L’Écran House, Canada by Alain Carle | via

Located beside a lake in the Wentworth-Nord municipality, the weekend house was designed by Alain Carle with a sprawling plan, dictated by both the awkward shape of the site and the surrounding views.

"The buildable area was somewhat narrow and irregular, which offered the opportunity to design a project outside the typical precepts of ‘stylish’ residences," explained Carle.

The architect created a series of walls that screen views of the nearby street and instead direct focus towards the nearby lake. This prompted the name of the residence, L’Écran, which translates as The Screen.

"The geometrical complexity was scrupulously validated," said Carle.

"This essentially involved blocking the relationship with the street while enhancing the view of the lake, both from inside the residence and from the street, by leaving sight lines to past places marking the trails taken by the log drivers along the lake."

The house has two storeys, both of which meet the ground at some point around the exterior. The upper floor is the main level, accommodating the majority of living areas and the master bedroom, while the lower level houses four extra bedrooms and a home cinema.

Recycled bricks were used to infill the walls of the timber and steel structure. Black paint coats all of these surfaces, matching the black window frames and giving a sense of uniformity to the exterior.

Photography: Adrien Williams

CJWHO: facebook | instagram | twitter | pinterest | subscribe

permalink
black-white-madness:

Madness:

ph. hiroshi nonami

black-white-madness:

Madness:

ph. hiroshi nonami

Aug
26th
Tue
permalink
pop-up-x:

DBK Department Store, Prague
by Věra Machoninová and Vladimír Machonin

pop-up-x:

DBK Department Store, Prague

by Věra Machoninová and Vladimír Machonin

(via unicornsaurusrex)

permalink
permalink

disassociation:

Moar! Proper bicycle infrastructure that is!

(Source: geocycle2010)